Besteed jouw HVAC-installatie in vertrouwen uit

Als architect, bouwonderneming, aannemer of projectontwikkelaar ga je graag in zee met een betrouwbare partner. Een partij die met je meedenkt en jouw goede naam en faam hoog houdt. 

DC Klima helpt om jouw projecten te voorzien van deskundig geplaatste verwarming, koeling, ventilatie en sanitair.

Verwarming

We installeren de warmtepompen van de toekomst (lucht-lucht, lucht-water, geothermie) alsook traditionele verwarmingsinstallaties op gas of mazout. Je mag telkens rekenen op een professionele afwerking.

Koeling & airco

Voorzie je koeling bij het uittekenen van de plannen? Wij zorgen voor de gepaste installatie van de warmtepomp of airconditioning. Wil je de bouwplannen even doorpraten? Contacteer onze experts!

Ventilatie

Luchtkwaliteit en luchtvochtigheid gaan hand in hand. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en aansluiting van het ventilatiesysteem. Twijfel je over de mogelijkheden, raadpleeg onze technici. 

sanitair

DC Klima voorziet alle sanitaire leidingen en aansluitingen voor alle sanitaire ruimtes zoals badkamer, toilet, doucheruimte en wasplaats.

daarom DC Klima

Technisch sterk onderlegd
Totaalpartner
Erkend installateur
Punctueel
Hoge afwerkingsgraad
Up to date

Onze kwaliteitsmerken

Zin in een kennismakingsgesprek?

Vul onderstaand contactformulier in.


Eens klant, altijd klant

DC Klima is een erkend HVAC-installateur in Geel. We hebben er onze missie van gemaakt om levenslang jouw partner te zijn in koeling en airco, verwarming en ventilatie. 

Dat betekent dat kwaliteit en klantgerichtheid bovenaan onze prioriteitenlijst staan. Dat merk je onder meer aan de afwerkingsgraad van de installatie bij de oplevering van een technische ruimte.

Ben je op zoek naar een erkend installateur voor uw verwarmingsinstallatie of koeling/airco in de regio Mol, Geel, Meerhout, Olen, Laakdal, Westerlo, Kasterlee, Retie of Dessel? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Geniet je ook graag van een correcte naservice? DC Klima bezit eveneens de benodigde attesten en kan dus instaan voor het onderhoud van haar eigen geplaatste CV-installaties.

DC Klima is een erkend HVAC-installateur en beschikt onder meer over volgende certificaten