Totaaloplossing voor jouw woning

Een nieuwbouw of een totaalrenovatie zijn het ideale moment voor het installeren van toekomstgerichte en duurzame HVAC-oplossingen.

Net omdat bij een totaalproject alle mogelijkheden open liggen, is DC Klima jouw totaalpartner.
Van verwarming en ventilatie tot koeling en het plaatsen van sanitaire installaties en PV panelen. 

Verwarming

Bij een nieuwbouw of een renovatieproject sta je voor enkele prangende vraagstukken. Hoe ga je verwarmen? Waar haal je het meeste rendement uit en hoe hou je jouw energiefactuur zo laag mogelijk? Voorzie je vloerverwarming of plaats je radiatoren?

DC Klima plaatst uitsluitend kwalitatieve installaties met een hoog rendement en een lange levensduur. Bij totaalprojecten wordt er vaak gekozen voor een warmtepomp. We leggen je graag de verschillende soorten installaties uit. Ook traditionele CV-installaties op gas of mazout zijn mogelijk alsook zogenaamde hybride- installaties die verschillende energiebronnen combineren. Altijd ligt de klemtoon op een optimaal rendement. 

Koeling & airco

Ventilatie, verwarming en koeling. Alle drie zijn het belangrijke bouwstenen voor een comfortabel binnenklimaat. De drie elementen zijn ook onlosmakelijk met mekaar verbonden. Bij een warme zomer kan de binnentemperatuur al snel oplopen. Om het dan aangenaam te houden in woon- en leefruimtes en in slaapkamers voorzie je dan de mogelijkheid om te kunnen koelen. 

Ook hier zijn er technisch weer heel wat mogelijkheden. Kies je voor een lucht-luchtwarmtepomp? Of eerder voor een lucht-waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Met beide systemen kan je koelen en verwarmen. 

Ventilatie

Een ventilatiesysteem zorgt voor een verhoogde kwaliteit van de binnenlucht door aanvoer van verse lucht. Door beter te isoleren en het luchtdicht bouwen dient er voldoende aandacht besteed te worden aan de luchtkwaliteit in huis. Met DC Klima haal je één partner in huis die zowel het ventilatiesysteem alsook de centrale verwarming en koeling installeert. We leggen je graag in een persoonlijk gesprek de verschillen en voordelen uit van elk ventilatiesysteem. Breng zeker je plannen mee. 

Sanitair

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie dient er goed nagedacht te worden over de sanitaire installatie. Rendement en een continue, snelle beschikbaarheid van warm water zijn twee kerntaken die je van een goede installatie verwacht. 
DC Klima voorziet alle sanitaire leidingen en aansluitingen voor alle sanitaire ruimtes zoals badkamer, toilet, doucheruimte en wasplaats. We adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes.

daarom DC Klima

Technisch sterk onderlegd
Totaalpartner
Erkend installateur
Punctueel
Hoge afwerkingsgraad
Up to date

Onze kwaliteitsmerken

DC Klima adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt de door haar geplaatste technische installatie. Als erkend HVAC-installateur volgen we regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden en de nieuwste technische ontwikkelingen. Zo kunnen we jou altijd deskundig en gepast adviseren.

Maak een afspraak

DC Klima is een erkend HVAC-installateur en beschikt onder meer over volgende certificaten