Aangenaam en comfortabel in jouw thuisklimaat

Verwarmen met vloerverwarming? Koelen met airconditioning? In je zoektocht naar de meest gepaste oplossing voor een aangepast binnenklimaat word je overrompeld met technische informatie. 

Maar wat heb jij precies nodig? We vertellen het je graag helder en duidelijk. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Verwarming

Voor het verwarmen van je woonst heb je verschillende opties. Kies je voor nieuwe alternatieve energiebronnen d.m.v. warmtepompen of is een traditionele gas- of mazoutketel voor jou de meest geschikte oplossing?

koeling & airco

Je woonst koelen met een warmtepomp via vloerverwarming? Het kan! Of wil je de eerstvolgende zomer jouw woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte voorzien van airconditioning? We hebben voor jou een geschikte oplossing in huis.

TOTAALproject

Bij een nieuwbouwproject of totaalrenovatie plaatsen we, naast verwarming, koeling en airco, eveneens de ventilatie en sanitair. Het resultaat is een aangenaam temperatuurklimaat, zuivere luchtkwaliteit en een energiezuinig rendement. 

Onze kwaliteitsmerken

Eens klant, altijd klant

DC Klima is een erkend HVAC-installateur in Geel. We hebben er onze missie van gemaakt om levenslang jouw partner te zijn in koeling en airco, verwarming en ventilatie. 

Dat betekent dat kwaliteit en klantgerichtheid bovenaan onze prioriteitenlijst staan. Dat merk je onder meer aan de afwerkingsgraad van de installatie bij de oplevering van een technische ruimte.

Ben je op zoek naar een erkend installateur voor jouw verwarmingsinstallatie of koeling/airco in de regio Mol, Geel, Meerhout, Olen, Laakdal, Westerlo, Kasterlee, Retie of Dessel? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Geniet je ook graag van een correcte naservice? DC Klima bezit eveneens de benodigde attesten en kan dus instaan voor het onderhoud van haar eigen geplaatste CV-installaties.

DC Klima is een erkend HVAC-installateur en beschikt onder meer over volgende certificaten