Alles wat je wil weten over DC Klima

ERKEND INSTALLATEUR

DC Klima is een erkend installateur in Mol en kan de nodige certificaten en attesten voorleggen voor het plaatsen van verwarming, airco en koeling voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Ook voor het controleren en uitvoeren van onderhoud aan haar eigen geplaatste verwarmingsinstallaties beschikt DC Klima over de vereiste attesten.

Wil je een renovatiepremie aanvragen om je bestaande centrale verwarming om te schakelen naar een installatie met warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen (PV panelen), dan dient de uitvoering te gebeuren door een RESCert-gecertificeerde installateur.

Onze experts volgen regelmatig cursussen en bijscholingen over de laatste reglementeringen en normen. Dankzij deze certificering weet jij als particulier dat je in zee gaat met een installateur die zijn vakkennis bewezen heeft.

Onze voornaamste certificaten

Technische expertise

Wat onderscheidt DC Klima van een andere installateur? Zonder twijfel onze technische kennis in combinatie met een gedetailleerde afwerking van de installatie. Op dat vlak sluiten we geen compromissen. Ook van een technische ruimte moet je zonder schroom de deur kunnen openen. 

We zetten onze expertise in voor verwarming en koeling/airco.
Bij nieuwbouw en volledige renovatieprojecten verzorgen we ook ventilatie, zonnepanelen (PV panelen) en jouw sanitaire installatie.

ONZE TECHNISCHE EXPERTS

Jan Dom: nieuwbouw, renovatieprojecten en verwarmingsinstallaties
Hans Cools: airco en warmtepompen, HVAC

Zo weet je ook meteen waar de naam DC Klima vandaan komt.

ONS GANSE TEAM

Onze zaakvoerders Hans Cools & Jan Dom vooraan. Aan de buitenzijde Kristof & Katrien van administratie. Middenin onze technische kanjers.

Onze kwaliteitsmerken


HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

DC Klima richt zich enerzijds op particulieren die hun woning willen voorzien van een nieuwe CV-installatie of van koeling of airco. Heb je plannen voor een nieuwbouw of voor een totaal renovatieproject? Dan helpen we je graag verder met onze volledige HVAC-oplossingen (verwarming, ventilatie, airconditioning), sanitaire installaties en plaatsing van zonnepanelen (PV panelen). We werken altijd met een duidelijk omschreven, gedetailleerde offerte.

Anderzijds richten we ons naar architecten, bouwfirma’s en projectontwikkelaars die met een bekwame en betrouwbare partner hun project willen realiseren.

We zijn voornamelijk actief in de Antwerpse Kempen: Mol, Geel, Balen, Retie, Dessel, Arendonk, Kasterlee, Turnhout, Meerhout, Laakdal, Westerlo, Lille, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Hulshout, Herselt, Tessenderlo.

Nog vragen? Contacteer ons!