Verwarming voor jouw woning

De verwarming in jouw huis is een belangrijke schakel in jouw dagelijks wooncomfort. 


Onze verwarmingsexperts bieden alleen maar kwalitatieve oplossingen aan, rekening houdend met jouw voorkeur en budget. We bespreken graag de mogelijkheden met jou.

gas of mazout

Onder traditioneel verwarmen verstaan we het verwarmen met gas of mazout. 
Ook deze installaties hebben een metamorfose ondergaan met de focus op intelligente oplossingen voor een hoge efficiëntie en een hoog rendement. We plaatsen uitsluitend hoogrendementsketels.

warmtepomp

Bij volledige renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen zien we een sterke toename in het verwarmen met een warmtepomp. Deze manier van verwarmen maakt gebruik van alternatieve, duurzame energiebronnen. Een warmtepomp drijft de installatie aan. Afhankelijk van de toepassing maakt een warmtepomp gebruik van water, lucht of grondwarmte (geothermie). Ook hybride- oplossingen zijn mogelijk waar de combinatie gemaakt wordt tussen lucht en gas. Met bepaalde types warmtepompen kan je eveneens koelen.

Onze kwaliteitsmerken

DC Klima adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt de door haar geplaatste technische installaties. Als erkend HVAC-installateur volgen we regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden en de nieuwste technische ontwikkelingen. Zo kunnen we jou altijd deskundig en gepast adviseren.

Bij een totaalrenovatie of nieuwbouw is het aangewezen om het volledige HVAC-verhaal onder de loep te nemen. Bekijk onze oplossingen voor Totaalprojecten.

DC Klima is een erkend HVAC-installateur en beschikt onder meer over volgende certificaten