DC Klima - Over ons

Bedrijfsvoorstelling

DC Klima is een jonge, dynamische onderneming in haar startblokken.
Wij realiseren kleine en middelschalige projecten in de industriële, commerciële en particuliere marktsector.

Wij garanderen u een totaalservice voor/ van verwarming, warmtepompen, klimatisatie, luchtbehandeling, airconditioning, piping en sanitaire installaties. En dit van advies en ontwerp tot planning, realisatie, naservice en onderhoud.

Wij combineren klassieke technieken samen met nieuwe technologieën en duurzaam verantwoorde oplossingen waarin wij een evenwicht zoeken tussen uw comfort en het milieu. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen en de toekomst.

Veiligheid en Kwaliteit

Kennis en Certificaten

Wat koeltechniek betreft, heeft DC Klima een aib-vincotte erkenning als koeltechnisch bedrijf en werken wij hierdoor enkel met gecertificeerde en ervaren koeltechniekers.

Onze werknemers beschikken over de nodige kennis en kunde en genoten hiervoor de nodige technische opleidingen. Volgende erkende bekwaamheidsgetuigschriften werden ons uitgereikt: attest vloeibare brandstof (TV), gasvormige brandstof G1, G2 en G3 (GV).

Wij zijn er tevens van overtuigd dat de zorg voor veiligheid, gezondheid en welzijn van onze werknemers en van derden van essentieel belang is. Dit uit zich in ons attest VCA**.

De bedrijfskwaliteitslabels hiernaast bieden u de garantie dat uw installatie professioneel is aangelegd en dat uw installatie voldoet aan de jongste reglementeringen en normen

CERGA

is een kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Het staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap.

Het Cerga kwaliteitslabel biedt u de garantie dat uw installatie professioneel wordt aangelegd. Als Cerga-installateur hebben wij een specifieke opleiding gevolgd en in de praktijk bewezen dat onze installaties voldoen aan de jongste reglementeringen en normen. Elk jaar opnieuw kijkt een onafhankelijk controleorganisme enkele van onze installaties na. Zo weet u als klant dat u in alle veiligheid zal kunnen genieten van het comfort dat gas biedt.

Mazoutexpert ‘Ketel/ brander’

dit is een kwaliteitslabel dat de stookoliesector toekent aan verwarmingsfirma’s en -technici die aan specifieke kwaliteitseisen voldoen. Dit kwaliteitslabel biedt een extra garantie over uw verwarmingssysteem, want technici die het label kregen toegekend, hebben een degelijke scholing gehad en de kwaliteit van het werk wordt gecontroleerd door een onafhankelijk keuringsorganisme. (voor verdere info: www.informazout.be)

  • Daikin
  • Viessmann